top of page

Welkom bij English Youth Theatre!

English Youth Theatre is een theatergroep voor jongeren die sinds 2021 theaterles geeft in het Engels in Antwerpen. We staan open voor alle kinderen en tieners, ongeacht ervaring of bekwaamheid, en geven al meer dan 20 jaar kinderen en tieners in België de kans om optreden in het Engels!

Volledige immersie Engels toneel!

Wil je je Engels verbeteren? EYT biedt een volledige immersie theatercursus, gegeven door native Engelssprekende leraren! Maak deel uit van een Engelssprekende omgeving! Oudere leerlingen kunnen klassieke teksten als Shakespeare of Oscar Wilde bestuderen, maar ook hedendaagse theaterteksten.

Je lerares

Lucy

Talen: Engels, Nederlands

Lucy heeft een lange geschiedenis met theater, waarbij haar beide ouders werkten. Ze streefde deze interesse na aan de universiteit met een graad in acteren. Na enige tijd in het buitenland te hebben gewerkt als entertainer in verschillende hotels, vestigde ze zich in België, waar ze zich bezighield met amateurtoneel en regie.

 

In 2019 nam Lucy de regie op zich van BATS' pantomime Mother Goose, die helaas vertraging opliep vanwege COVID. Het werd uiteindelijk uitgevoerd in 2022.


Lucy kwam 5 jaar geleden naar België en is sinds haar aankomst betrokken bij tal van am-dram-projecten in Antwerpen.

Lucy Website.JPG
EYT Antwerpen

Waneer?

Elke zaterdag

Inters: 11:00 - 12:00

Tieners: 12:00 - 13:00

Waar?

De Nieuwe Vrede

Vredestraat 16-22

2600 Berchem

Openbaar Vervoer

Tram en bus:

Berchem Driekoningen

(3 minuten lopen)

bottom of page